Запознайте хората с вашия бранд / идея. Имате възможността да достигнете десетки хиляди хора, които ще стоят и ще гледат само вас и вашия бранд. Един от най-успешните и иновативни методи за реклама е персонализирано Дрон Шоу. А защо не изпишем лого, QR код или просто не организираме флаш моб? Вашата бъдеща аудитория ще бъде толкова впечатлена от вас и ще сподели в социалните мрежи възторжено за вашето шоу. Идеален начин за създаване на brand awareness. Няма стрес, няма замърсяване, едно изключително екологично решение.

Нестандартно предложение за брак. Готови сте за най-важната стъпка в живота си, открили сте своя специален човек и искате да му предложите по нестандартен начин? Дрон Шоу е подходящо точно за вас: надпис, инициални, годежен пръстен, сърца в небето: идеята е ваша, реализацията от нас. Едно наистина запомнящо се и ексклузивно предложение за брак.

Нестандартен подарък за сватба. Вие сте гости на сватба и искате да подарите най-запомнящия се и персонален подарък на младото семейство. Едно ексклузивно Дрон Шоу в небето, създадено с любов специално за младоженците е идеалния ви избор. Нашите дронове ще изпълнят специална хореография от светлини като подарък за сватбата. Изпишете инициали, покажете специални символи – небето е ваше.

Новогодишна програма. Организирате събития и искате тази Нова година да започне по-най-иновативния начин? Запазете своето Дрон Шоу при нас. Ние ще се погрижим всички да останат безмълвни. Освен това шоу с дронове е 100% екологично, не внася стрес и не замърсява – както стандартната заря.

Изненада за гостите на вашата сватба. Знаете, че всички, събрали се на вашия специален ден ви обичат и го споделят с вас. Ние имаме перфектния подарък, който да им поднесете: незабравимо изживяване и ефект, който ще помнят цял живот. Един начин, с който да направите своята сватба уникална. Подарете заря от ново поколение – екологично, без стрес, без замърсяване.

Подарете незабравимо изживяване за повод. Какво по-хубаво от персонализиран подарък – рожден ден, юбилей или друг повод, който искате да отчетете. Нашите дронове ще озарят небето във ваша чест. Нестандартен подарък, който ще впечатли всички около вас.

Отлична идея за изненада на фирмено парти. Имате фирмен празник или юбилей? Искате да изненадата вашите служители или пък вашите парньори?  Персонализирано Дрон Шоу в небето с изписване на вашето лого ще внесе абсолютен “УАУ” фактор и ще ви отличи от всички останали. Нека небето е ваше!

Направете иновативно представяне. Без значение дали става въпрос за нова услуга, за бранд идентичност, за затвърждаване в бранша – вашето Дрон Шоу ще ви даде запомнящо се събитие и ще заяви ясно предимство пред останалите.

Планирате шоу, концерт или фестивал? Значи търсите иновативен, ексклузивен начин да доставите още по-силна емоция на своята публика. Подсилете ефекта на музиката с персонализирани светлини, които озаряват небето в синхрон. Един иновативен и запомнящ се начин да създадете незабравимо изживяване.

ПУСНЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Разкажете ни повече за Вашата идея. Ние ще я развием и превърнем в реалност.


Sofia, Bulgaria
info@droneshow.bg
+359 878 700 767